Swedish Krona
Svenska
Close
Sök
Bild för kategori Arbetshandskar

Arbetshandskar

3 Items in Rutnät 4 Items in Rutnät Lista

BBB Handskar AirRoad

Vår och sommarhandske av hög kvalitet. Ovansida av airmeshtyg för god ventilation. Insida med material för grepp och Gelkuddar för stötupptagning.
369,00 kr

BBB Handskar HighComfort

Sommar och vårhandske av hög kvalitet med insida av andasmaterial och memoryfoam för komfort. Utsida i meshtyg för god ventilation.
431,00 kr

BBB Handske ColdShield vinter

Handske för senhöst och vinterbruk. Gjord i softshellmaterial och med varmt fleecefoder gör den tunn, windproof, varm samt att den andas. Förstärkt tumme och pekfinger. 45mm neoprenemudd med kardborrestängning.
474,00 kr

BBB Handske MTBZone , XX-Large

Sportig MTB handske. Toppkvalitet med luftig ovandel, padding inuti handen och silicon anti-slip detaljer. Öglor på fingrarna underlättar avtagandet.
444,00 kr

BBB Handske RaceShield

Äntligen en handske som passar Sveriges vår och höstdagar. Tunn och smidig handske i termomaterial där du till och med kan använda din kortfingrade handske utanpå. Designad för tävling med anti-glid tryck i greppet så du inte slinter. Storlek Small - XXLarge
311,00 kr

BBB Höst/Vårhandske ControlZone, Svart

Lätt och smidig handske. Tunn men väldigt hållbar. Vindtät och med andasmembran håller dina händer sköna och varma även under kyligare förhållanden. Gel-vadderad insida ger överlägsen komfort. Pekskärmskompatibel tumme och pekfinger. Torkfuntion på tumme. Extra lång neoprenmudd med kardborrespänne.
406,00 kr