Euro
Svenska
Close
Sök
Bild för kategori Arbetshandskar

Arbetshandskar

3 Items in Rutnät 4 Items in Rutnät Lista

BBB Handskar AirRoad

Vår och sommarhandske av hög kvalitet. Ovansida av airmeshtyg för god ventilation. Insida med material för grepp och Gelkuddar för stötupptagning.
€0,00

BBB Handskar HighComfort

Sommar och vårhandske av hög kvalitet med insida av andasmaterial och memoryfoam för komfort. Utsida i meshtyg för god ventilation.
€0,00

BBB Handske Airzone Vit

Sommarhandske, helfinger, för varmt väder eller om du vill ha en tunn handske med bra grepp. Ovansida i tunt och luftigt material. Handsida i ventilerande material och silicontryck som ger ett säkert grepp.
€0,00

BBB Handske ColdShield vinter

Handske för senhöst och vinterbruk. Gjord i softshellmaterial och med varmt fleecefoder gör den tunn, windproof, varm samt att den andas. Förstärkt tumme och pekfinger. 45mm neoprenemudd med kardborrestängning.
€0,00

BBB Handske HighComfort, Svart XX-Large

Högteknologisk proffshandske för sommar. Insida med Memory Foam stoppning för hög komfort och med silikon halktryck. Torkdel på tumme med extra gelpad. Pull-off snören ger enklare avtagning.
€0,00

BBB Handske MTBZone , XX-Large

Sportig MTB handske. Toppkvalitet med luftig ovandel, padding inuti handen och silicon anti-slip detaljer. Öglor på fingrarna underlättar avtagandet.
€0,00