US Dollar
English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search
Picture for category JWC Auktion

JWC Auktion

Select Subcategory

Till auktionen!

 

Skapa konto på auktionssidan för att lägga bud!

JWC Enterprise GT/ JWC Motorcycles köper, säljer och förmedlar MC! Nu utökar vi med auktioner efter att vi från flera håll fått förfrågan om aktionsutrop och då främst inom vårt område veteranfordon där vi är bäst.

Vi säljer gods från privatpersoner, företag , men kan även konkursbo förekomma genom denna internetauktion siten.
Eventuell visning på objekt som finns vid Svensbergsvägen 4 i Uddevalla kan genomföras enligt överenskommelse.


Vid hämtning, ta med eget emballage och/eller lådor. Pallar och annat emballage ingår ej i auktionerna.

Alla objekt auktioneras ut i befintligt skick. Objektbeskrivningar är framtagna efter bästa förmåga och är ej bindande i detalj.

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

" SOLD ""HVA Silverpil cross

En silverpils cross den tidigare gammal ägaren har satt ihop i hopp om att få den så komplett som möjligt , delvis renoverad, styröverfall ej lika längd brickor för att kompensera höjden, ser även att man har filat utt övrestyrkronan plåten se bilderna den har ett drömbåge motorblock och de har lagt på svets vid kanaler se bilderna, en cylinder medföljer som de hade tänkt att montera det ser ut att vara ett nytt foder och uppfodrat för mera kubik ,motorn har gnista, mässing svänghjul monterat, och känns att ha en bra comp, lyckades få start på den men sedan började kopplingen slira. säljer den som är utan garantier, se bilderna på objektet, fler bilder på min hemsida jwcmotorcycles.com vi tar in objekt allteftersom från kunder , välkomna
$1,531.40