US Dollar
English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search
Picture for category BMW

BMW

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

BMW Basic R80GS

BMW Basic 1998 Bmw R80 GS Basic endast 1074 km på mätaren. den är i mycket bra skick. Finns några detaljer som har åldrats etc, jag har alla bilder samlade på min hemsida jwcmotorcycles.com där ni är välkommna att se , jag har även ibland auktioner på mc/ veteran motorcyclar. jwc.auction2000.se , jag har fler bilder på min hemsida jwcmotorcycles.com ,ring gärna för mera information på engelska / svenska talande .1074 mil på mätaren, i ett riktigt bra skick. se bilderna, WASA Kredit finns att erbjuda.
Call for pricing

BMW Sidovagnsracer -68 750cc

BMW Sidovagnsracer Leif byggde tillsammans med sin bror Jan-Erik och Per Axelsson varsin sidovagnsracer 1968. Detta är en boxholmare = BMWR75-5. Det var tre Svenskar som byggde varsin cykel 1968 och detta är nog den enda som finns kvar. Första ägaren körde bara två år, sedan såldes den 1970. Till ägare Nummer två, Efter ett år köpte han en ny motor BMW R75 av Bosse Rindar, det var det värsta som fanns att köpa då. Med den kördes ett par tre tävlingar, sedan slog han runt med den. Då började han bygga om den till 13 tums hjul (innan 16"). Därefter blev den liggande. Det är en hel del att göra för att färdigställa detta projekt, jag vet inget om insidan motor mer än vad ägaren sa att den är trimmad av Bosse Rindar, ett av hjulen kommer från formula 3, de två andra är av okänt märke, växellådan och slutväxeln troligen orginalutförande, Förgasare Två styck Dellorto SSI 38B Med flottörhus SSC , i bra skick. Pris på förfrågan
Call for pricing

"" Auktion pågår""BMW R75/5 1973 Försäljningsuppdrag

Ytterligare ett Försäljningsuppdrag BMW R75/5 1973, Har gått på Classic racing tävlingar och uppvisningslopp, har varit sedan några år ståendes i uppställnings garage och nu har man startat upp den , Man har bytt bakdäcket. Man kommer att behöva som ny ägare att troligtvis byta förgasare membran och förgasare rengöring, vid start var den lite orolig i gången. Det skall sitta en kamaxeln bmw r75 norisch kamaxel i denna motor. ( Vi är inte säkra på cylindervolymen men den kan vara på 900cc, men inget garanterat från oss ) Registrerings papper finns för den som vill bygga en väg hoj igen och även maskinkort för racing , vet inget om skickets insida men ser utsidan i bra skick.
$0.00