Euro
English
Close
You have no items in your shopping cart.
Search
Picture for category Integritetspolicy (GDPR)

Integritetspolicy (GDPR)

Integritetspolicy (GDPR)

Integritetspolicyn är till för att beskriva hur JWC Enterprise GT (JWC) använder sig av de personuppgifter som kunder registrerar hos oss. Denna policy gäller enbart vår auktionssida (jwc.auction2000.online).

Personuppgifter samlas in när man registrerar sig som kund hos JWC. När du registrerar dig som kund samtycker du till att vi får samla in, använda och lämna ut personuppgifter utifrån vad som beksrivs i policyn. Om en uppgift anonymiserats av oss på ett sätt som innebär att det inte går att identifiera privatperson, betraktas detta inte längre som personuppgift.

Auktionens hemsida är byggd på Arctic Support AB:s plattform. De säkerställer att dina uppgifter hanteras på ett tryggt sätt. Läs mer om Arctic Supports policy på deras hemsida.

Vid justering av policyn kommer du som kund att kontaktas. Aktuell policy går alltid att finna på denna sida.

Önskar du att bli struken ur vårt register kan du kontakta oss så genomför vi det omedelbart, förutsatt att det inte bryter mot annan lagstiftning, t.ex. bokföringslagen.

Personnummer

Om du registrerar dig som privatperson sparar vi ditt personnummer för fakturering och eventuell kreditupplysning. Om du registrerar dig som företag anger du endast organisationsnummer.

Tillsyn och anmälan

Vid ett eventuellt dataintrång anmäler vi detta till Datainspektionen så snart som möjligt.

Lagringstid för kontaktuppgifter

Efter order sparar vi kundens kontaktuppgifter, betalningsinformation, vunnet objekt samt transportinformation. Dessa uppgifter spraras i 7 år efter att de registerats. Detta ligger till grund för bokföring och följer bokföringslagen.

Annonsering

Vid annonsering lämnar vi aldrig ut dina personuppgifter.

Cookies

Vi använder cookies på hemsidan i syfte att förbättra din upplevelse. Stänger du av cookies kan vissa funktioner upphöra att fungera.

Ansvarig för kundens uppgifter

JWC Enterprise GT, Svensbergsvägen 4, 451 55 Uddevalla (660101-4811). Kontaktuppgifter finner du här.